Bobcat bérlés

Bobcat bérlés Budapesten, országos kiszállítással, vagy személyes átvétellel Csepeli telephelyünkön. Bérelhető kisméretű földmunkagépet keres ásáshoz, építőipari földmunkákhoz, kertészkedéshez, medenceépítéshez? Jó helyen jár, nálunk mindezt megtalálja olcsón profi minikotró gépek profi kiszolgálás. Földmunkagépeink segítségével egészen kisméretű helyeken is kényelmesen dolgozhat, rövid idő alatt nagy mennyiségű munkát tud elvégezni precízen és szakszerűen. Föld tolás egyengetés, föld kiásás, ház alap készítés, sávala p ásás, pincék kiásása, földmunka betonozás előkészítése ezzel a nagy teherbírású, kisméretű fürge géppel gyerekjáték.

A gépek kezelése könnyen elsajátítható hiszen néhány kezelőszerv segítségével végezhetők el komplex mozgások, mintha csak egy gyerekjátékot irányítana. Azonban a vezérlés precíz és biztonságos kezelést tesz lehetővé, ezért is szeretik sokan a Carter és Bobcat minikotró gépeket.

Fordulás, hátramenet, markoló kanál emelés mind egyszerűen és gyorsan végrehajtható művelet, aki reggel elkezdi a gép kezelés tanulását, este már úgy megy haza, mintha egész életében ezt csinálta volna. nagyon könnyen elsajátítható ezeknek a gépeknek a kezelése, és használatukkal rengeteg idő és pénz spórolható meg. Gondoljon bele, mennyibe kerül egy földmunka brigád, akik ásókkal állnak neki a földmunkának, amikor nem nézik őket nem dolgoznak, isznak, beszélgetnek, a munka nem halad. A mini kotrógéppel kijelölik azt a területet amelyet ki kell ásni, és menet közben idegeskedés nélkül élvezheti, hogy mennyire gyorsan és precízen lehet dolgozni a géppel, miközben a munka folyamatosan halad. A gép nem fárad el, csak tankolni kell bele és dolgozik. A kép kanalának helyére többféle méretű és funkciójú adapter illeszthető, akár betonkalapácsot is használhat épületek bontásához, de van kanál a vékony sávalap kiásáshoz, és a kiásott föld teherautóra való rakodásához is. Minden munkának megvan a hozzá illeszkedő eszköze, ezért nagyszerű találmány a min kotrógép, Bobcat. A botkormányok és a pedálok elrendezése és működése egyértelmű kezelést tesz lehetővé, pár óra alatt begyakorolható. Ha esetleg nincs türelme, kedve gépkezelést tanulni, akkor kérhet kezelőt is a munkagéphez akinek óradíjat kell fizetni, és Ön csak irányít. Kényelem, és praktikus használat jellemzi a Bobcat földmunkagépeket.

Mitől olyan sikeres a Bobcat?

A Bobcat egy rendkívül nagy sikert befutott géptípus, talán nincs is más gép amelyik ekkora sikernek örvend a földmunkagépekk között. Elsőként talán a munkagép műszaki megoldásai amelyek említést érdemelnek, hiszen ránézésre is mokány, zömök elnyűhetetlen, strapabíró gép kinézetét kapta, amellyel szinte bárhol, bármilyen munkát el lehet végezni. A zömök strapabíró kialakítás mellett ugyanakkor rendkívül fürge, fordulékony a gép, tele apró de nagyon hasznos fejlesztéssel. A plugin, vagy adapterként felcsatolható eszközök használata miatt sokféle egymástól teljesen különböző területeken használható. Ha akarom egy erős bontókalapácsot csinálhatok a gépből, a bontési területeken sokszor igen látványos a harmdik, negyedik emeleten rohangászó, bontást végző Bobcat. Ha akarom fakitermeléshez használhatom, erős láncfűrész, körfűrész, rönkfogó olló, emelőszerkezet csatlakoztatható ugyanahhoz a géphez. Így minden munkafázishozt elég egy db gép, nem kell öt, hat munkagépet befogni, bérelni, szállítani, kezelőt betanítani, mindenhez elég egyetlen gép. 

Adapterek

A földmunkák elvégzéséhez is sokféle kiegészítő adapter van használatban, nagyméretű mély markolókanál amellyel a teherautóra egyből fel is lapátolható a talajon összeszedett felső réteg, ezért talajtisztításra, a felső réteg gyors és hatékony eltávolítására kiváló a Bobcat mély kanala. Ha viszont árkot akarok ásni arra is megvan a megfelelő célszerszám, amelynek segítségével pontosan azt a munkafolyamatot tudom elvégezni amit szeretnék. Nincsenek kompromisszumok sem, hiszen a Bobcat gépek közel húsz év fejlesztés gyülölcsei, ahol a munkákat végző embereket is bevonták a fejlesztésbe. Így sikerült olyan adaptereket kifejleszteni, amelyek kiválóan használhatók az adott célra. A pneumatikus rendszerek amellyel a Bobcat is működik strapabíró, kevés karbantartást igénylő technológia. Ezzel nagy erők adhatók át a munkavégzés célra, ugyanakkor alacsony a gép fogyasztása. Egyszóval a Bobcat kihagyhatatlan a földmunka projektekből, ha valaki hatékonyan és gyorsan szeretne jó munkát végezni, olcsón.

Bobcat bérlés

Miért béreljen tőlünk Bobcat -et?

 • Minikotró kiszállítás az ország bármely részére, vagy Csepeli telephelyünkön átveheti személyesen.
 • Ha szükséges képzett gépkezelőt biztosítunk.
 • Az Ön által bérelt berendezéseket a Bobcat gyárilag képzett szerelői készítik fel a probléma mentes használatra és rendszeresen karbantartják.
 • Olcsó áraink maximálisan versenyképesek a konkurenciával miért ne bérelne attól, aki olcsóbb?
 • A Bobcat mini kotrógépek kiváló állapotú karbantartott gépek, amelyeket napi, heti vagy havi rendszerességgel állnak ügyfeleink rendelkezésére.
 • Ön bérel, dolgozik, a többit mi elvégezzük.
 • Rugalmasan bérelheti, amire szüksége van, akkor amikor szüksége van rá, így olyan munkákat is végezhet, amelyeket általában nem vállalna el.

A Bobcattel akár épületfelújításoknál az épület belső részben is tud földmunkát, bontást végezni, hiszen a Bobcat be tud menni a legszűkebb helyen is az ingatlanba, hogy gyorsan sok ember munkáját elvégezze. Válaszfalak bontása, sitt lapátolás, vagy a padló mélyítése a feladat a Bobcat megbirkózik vele. Sok házfelújításnál, ahol az ingatlan belső mérete nem változik, úgy lehet padlófűtést, padlószigetelést készíteni, ha a szigeteléshez szükséges 40-50 cm földet kiássuk a helyiségekben. Azonban ez rengeteg föld több m3 helyiségenként. Ezt a mennyiséget kézzel kiásni és kihordani rengeteg idő és energia, de miért nem csináljuk gépekkel? Manapság már a professzionális ingatlanfelújító cégek csak minikotró gépekkel végzik ezeket az idő és energiaigényes feladatokat, ezért olcsóbban és jobb hatásfokkal tudnak dolgozni, mint a hagyományos élőerővel dolgozó építőipari cégek. A géphasználat, gépbérlés elszámolható költség, tehát mint kiadás elszámolható minden munkánál.

A Bobcat minimális farsöprése, a gép kialakítása, lehetővé teszi a biztonságos megfordulás és mozgást anélkül, hogy balesete okozna vagy veszélyeztetné a gép mellett álló testi épségét.

Mire használhatom a Bobcat munkagépet?

Ezeket a Bobcat modelleket tervezésük alkalmassá teszi olyan projektekben, amelyek teljesítményt, pontosságot és visszafogottabb mozgástartományt igényelnek:

 • Öntözőrendszerek telepítése.
 • Építési alapok kiásása, betonalapozás előkészítése, árokásás.
 • Csatornarendszerek helyének kiásása..
 • Bármit kiásni, keskeny nehezen hozzáférhető területen.
 • Fák gyökérzetének körbeásása fakivágás után stb.
 • Fák ültetése, vízterületek ásása, teraszok előkészítése, egyéb ingatlan- és tájprojektek.
 • Szennyvíz és földalatti elektromos hálózat helyének kialakítása.
 • Víz- és elektromos rendszerek javítása, szerelése.
 • Árokásás.

A Bobcat pontos és irányítható kezelést tesz lehetővé, hogy kis helyeken is megbirkózzon a nagy munkákkal, még akár épületen belül is. Bobcat bérelhető gépek segítségével akár több méter mélyre áshat, miközben a könnyű kezelés nagy munkabírással párosul.

A bontásól a földmunkákig egy profi minőségű Bobcat segít Önnek:

 • Mozgékony, fürge, gyorsan lehet vele dolgozni.
 • A munkaterületeken keskeny utakon és szűk bejáratokon is könnyedén átfér, kis fordulókörrel rendelkezik.
 • Nagy projektek kezelése korlátozott munkaterület méretekkel.
 • Erőteljesen, mégis csendesen ás, tökéletes otthoni munkákhoz és otthoni projektekhez.
 • Ha keskeny vagy szűk a munkaterület béreljen egy mini kotrógépet, amely elegendő erővel és sokoldalúsággal rendelkezik ahhoz, hogy a munkát könnyen és gyorsan el tudja végezni.
 • Béreljen Bobcat gépet olyan projektekhez, ahol számít a méret.

Ha bármiben segíthetünk, Bobcat -et szeretne bérelni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.